4 Απριλίου 2023 06:44

Η ipexpert πιστοποιήθηκε ως SMB VIP Partner της Microsoft

H ipexpert, πάροχος τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πιστοποίησή της ως SMB VIP Partner της Microsoft.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η ipexpert έχει τη χαρά να βρίσκεται ανάμεσα στους 8 πιο διακεκριμένους SMB VIP Partners της Microsoft για την Ελλάδα.

O Διευθύνων Σύμβουλος της ipexpert,Τρύφωνας Αμέρ, ανέφερε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία για την ipexpert, καθώς αποδεικνύει τη σημαντική θέση που κατέχει και διαδραματίζει η εταιρεία στην ελληνική αγορά της τεχνολογίας, η οποία πηγάζει από την αφοσίωσή μας στην παροχή των καλύτερων λύσεων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι ΜμΕ αποτελούν στην Ελλάδα το 99% του συνόλου των εταιρειών, το 66% της αξίας της ελληνικής οικονομίας και καταλαμβάνουν το 82% της αγοράς εργασίας. Ως SMB VIP Partners της Microsoft δεσμευόμαστε να εξοπλίσουμε τις ΜμΕ με στόχο την περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξή τους. Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται άλλωστε στο επίκεντρο της επιτυχίας της ipexpert».

Τεύχος 261

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design