19 Μαΐου 2022 08:58

Η Intrakat βρίσκεται σε επαφές με διεθνή επενδυτικά κεφάλαια

Η Intrakat επιβεβαιώνει σε γραπτή ανακοίνωση τις επαφές της με διεθνή επενδυτικά κεφάλαια για την από κοινού ανάπτυξη ενεργειακών projects: «Η Intrakat, σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων του τύπου, σχετικά με τη συνεργασία της με διάφορους στρατηγικούς επενδυτές, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός της, ο οποίος έχει ανακοινωθεί και υλοποιείται ήδη από το 2021 περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων της με ίδια κεφάλαια, μόχλευση δανειακών, αλλά και μέσω στρατηγικών συνεργασιών με διεθνείς κεφαλαιουχικούς επενδυτές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται συνεργασία Intrakat και BC Partners με αντικείμενο τον τομέα της πράσινης ανάπτυξης. Πρόκειται για την Intra-S.Energy, στην οποία θα περιέλθει το χαρτοφυλάκιο με τα έργα ΑΠΕ της Intrakat. Σημειώνεται ότι η Intrakat επεκτάθηκε στις ΑΠΕ το προηγούμενο καλοκαίρι με την απορρόφηση της «Γαία Άνεμος».

Σήμερα το χαρτοφυλάκιο έργων της εταιρείας αποτελείται από αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος άνω του 1,6 GW με στόχο να φτάσουν τα 2,2 GW έως το 2027. Από αυτά 1 GW αφορούν αιολικά πάρκα και 600 MW φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Τεύχος 68

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design