ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Μαρτίου 2022 06:48

Η Intracom Telecom συνεργάζεται με την Crossover στον Καναδά

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την Crossover, διανομέα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού δικτύων στη Βόρεια Αμερική, με σκοπό την προώθηση ραδιοσυστημάτων τεχνολογίας E-Band, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βελτιστοποιούν το κόστος του δικτύου και να παρέχουν υψηλή χωρητικότητα, στοιχεία απαραίτητα για υπηρεσίες 4G / 5G backhaul & fronthaul στον Καναδά.

Πιο συγκεκριμένα, η Crossover θα επικεντρωθεί στην προώθηση του UltraLink™-GX80, ενός ραδίου τεχνολογίας E-Band (71-76/ 81-86 GHz) εξαιρετικής απόδοσης και υπερύψηλης χωρητικότητας που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε απαιτητικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης. Το UltraLink™-GX80, το οποίο είναι πλήρως συμβατό με τις προδιαγραφές της καναδικής ρυθμιστικής αρχής (ISED), αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικές εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων που απαιτούν χωρητικότητα μεγέθους οπτικών ινών έως και 10 Gbit/s ανά κατεύθυνση. Σε διαμόρφωση ζεύξης 2+0 XPIC, το UltraLink™-GX80 επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 20 Gbit/s ανά κατεύθυνση, ενώ στη διαμόρφωση ζεύξης Διπλής Ζώνης συχνοτήτων (Dual Band) μπορεί να συνδυαστεί με μικροκυματικά ράδια – συμπεριλαμβανομένων και ραδίων τρίτων κατασκευαστών – για ενίσχυση της χωρητικότητας, έως και 10 Gbit/s, ασύρματων ζεύξεων έως 10χλμ. ή και περισσότερο. Είναι ένα μοναδικά λειτουργικά πολυδύναμο ράδιο, ιδανικό για τη μεταφορά όλων των τύπων δεδομένων σε δίκτυα ασύρματης πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας τεχνολογίας 4G/4G+/5G, καθώς και για οποιαδήποτε εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα που βασίζονται σε τεχνολογία Ethernet ως υποκατάστατο της οπτικής ίνας. Ταυτόχρονα, όντας ένα ράδιο αμιγώς εξωτερικής χρήσης , το UltraLink™-GX80 ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης και το σχετιζόμενο κόστος.

Τεύχος 41

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design