8 Μαρτίου 2022 08:57

Η Intertech εγκαθιστά ραντάρ εντοπισμού πτηνών στα αεροδρόμια

Η τεχνική προσφορά της εταιρείας στον διαγωνισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έγινε αποδεκτή με βαθμολογία 119,61 μονάδες

Η Intertech συνεχίζει στον διαγωνισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την προμήθεια και εγκατάσταση συνολικά πέντε ραντάρ εντοπισμού και αποφυγής πτηνών στα αεροδρόμια, τα οποία προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο αποκάλυψη, παρακολούθηση, έγκαιρη προειδοποίηση της δραστηριότητας πτηνών, καθώς και δυνατότητα αποτροπής τους με τη χρήση συστήματος εκπομπής ήχου.

Η 3D παρακολούθηση της τροχιάς κίνησης των πτηνών γύρω από την επιφάνεια των αεροδιαδρόμων, όπου εστιάζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος για πρόσκρουση πτηνών στα αεροσκάφη, είναι σημαντική παράμετρος για την ασφάλεια των πτηνών και των αεροσκαφών.

Τα συστήματα θα παραδοθούν στα αεροδρόμια Αγχιάλου, Καλαμάτας, Αράξου, Σκύρου και Λήμνου. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 20 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Τεύχος 23

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design