ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Φεβρουαρίου 2022 06:56

Η Interni Moda Bagno επιλέγει LG

Το κατάστημα οικιακού σχεδιασμού και επίπλων Interni Moda Bagno και η LG Electronics ξεκινούν μια πρωτοποριακή συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας το κατάστημα θα τοποθετήσει στον χώρο του για όλο το έτος την LG OLED Gallery TV.

Η LG OLED Gallery TV εναρμονίζεται πλήρως με την αισθητική του Interni Moda Bagno, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί πλήρως εφαπτόμενη στον τοίχο, παραπέμποντας σε πραγματικό έργο τέχνης. Η OLED Gallery TV επιλέχθηκε και για την ειδική βάση στήριξης Gallery Stand, η οποία δημιουργεί ακόμα περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, σε κάθε σημείο του σπιτιού. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία Gallery Mode, η LG OLED Gallery TV έχει πρόσβαση σε χιλιάδες διάσημα έργα τέχνης, τα οποία μπορεί να προβάλει σε απίστευτη ποιότητα εικόνας και ιδανική πιστότητα χρωμάτων χάρη στην OLED τεχνολογία.

Στόχος είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας που θα συνδυάζει τεχνολογία και αισθητική, και η οποία θα λειτουργεί ως πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη.

Τεύχος 10

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design