ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Απριλίου 2022 08:57

Η iNFINITUM διασφαλίζει τα εταιρικά δεδομένα του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εμπιστεύτηκε την iNFINITUM για την υλοποίηση της πρώτης λύσης LL PowerProtect Cyber Recovery στην Ελλάδα, με στόχο την προστασία των εταιρικών δεδομένων του από κυβερνοεπιθέσεις.

O Όμιλος, λόγω και του εύρους των δραστηριοτήτων του και της κρισιμότητας των υποδομών του, προχώρησε μέσω της επένδυσης αυτής, στην υιοθέτηση μίας σύγχρονης, ευφυούς τεχνολογικής προσέγγισης, βασισμένης στην τεχνολογία DELL PowerProtect Cyber Recovery. Η εν λόγω τεχνολογία στοχεύει στην προστασία των κρίσιμων εταιρικών δεδομένων  από κυβερνοεπιθέσεις,  «διασφαλίζοντάς» τα από  κακόβουλες ενέργειες και απομονώνοντάς τα σε μία ασφαλή «ψηφιακή κρύπτη». Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα αντιγράφων ασφαλείας, η ψηφιακή κρύπτη χρησιμοποιεί πολλαπλούς ισχυρούς μηχανισμούς προστασίας της ακεραιότητας των εταιρικών δεδομένων και του ελέγχου πρόσβασης σε αυτά. Με τη λύση αυτή, επιτυγχάνεται ο εντοπισμός πιθανών επιθέσεων, η αναβάθμιση της ανθεκτικότητας στους κινδύνους του διαδικτύου, η γρήγορη ανάκτηση δεδομένων, καθώς και η ταχεία επιστροφή σε ένα πλήρως λειτουργικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Ο κος Διονύσης Βλαχογιάννης, Διευθυντής Πληροφορικής του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, δήλωσε σχετικά:

«Η υιοθέτηση της νέας αυτής λύσης μάς παρέχει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ένα σημαντικό δίχτυ προστασίας απέναντι σε κυβερνοκινδύνους, διασφαλίζοντας εταιρικά δεδομένα και αναβαθμίζοντας την ανθεκτικότητά μας και την επιχειρηματική μας συνέχεια. Η iNFINITUM,  πολύτιμος τεχνολογικός συνεργάτης μας εδώ και χρόνια, ανέλαβε να υλοποιήσει για εμάς με επιτυχία, μία απαιτητική λύση cybersecurity,  με ιδιαίτερη υπεραξία».

Τεύχος 51

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design