ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Οκτωβρίου 2022 06:52

Η iNFINITUM αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Europa Profil Aλουμίνιο

H EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ εμπιστεύτηκε στην iNFINITUM το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού της που θα αφορά τόσο στην κεντρική εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όσο και σε πολλαπλά άλλα σημεία παρουσίας της ανά την Ελλάδα. Η iNFINITUM ανέλαβε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη της λύσης εκσυγχρονισμού των τεχνολογικών υποδομών της ισχυρότερης εταιρείας διέλασης στην Ελλάδα, βασισμένη στην αρχιτεκτονική Fortinet Security Fabric.

Η νέα αρχιτεκτονική που πρόκειται να υιοθετηθεί, αποτελείται από cluster next generation Firewalls, ενιαίο δίκτυο LAN υψηλών ταχυτήτων, το οποίο επεκτείνεται και ασύρματα με τεχνολογία Wi-Fi 6, end point protection με μηχανισμούς antivirus, sandboxing, τηλεμετρίας, κ.ά. Από την ολοκληρωμένη λύση, δεν θα μπορούσε να λείπει η τεχνολογία Secure SD-Wan για την επιτάχυνση των κρίσιμων εφαρμογών και την απλοποίηση των συνδέσεων WAN, καθώς και η αποτελεσματική κεντρική Διαχείριση και Monitoring της νέας υποδομής.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ θα επιτύχει εκσυγχρονισμό, επιτάχυνση και ταυτόχρονα απλοποίηση των ΙΤ διαδικασιών της μέσω χρήσης και μηχανισμών Artificial Intelligence, εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας και διασφάλιση της συνεχούς απρόσκοπτης λειτουργίας και διαθεσιμότητας των κρίσιμων εφαρμογών και υποδομών της μέσω και της αποτελεσματικής προστασίας από κυβερνοκινδύνους.

Τεύχος 154

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design