8 Φεβρουαρίου 2023 06:46

Η Infinitum ανέλαβε έργο για τη HENGAS

H Infinitum ανέλαβε κατόπιν διαγωνισμού την υλοποίηση του έργου Primary Data Center με χρήση Microsoft Data Center Azure Services, για λογαριασμό της πρώτης ιδιωτικής εταιρείας στην Ελλάδα με άδεια διανομής φυσικού αερίου HENGAS.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η υλοποίηση περιλαμβάνει όλα τα core applications σε cloud υποδομές και σε υψηλή διαθεσιμότητα, μέσω Disaster Recovery με zonal redundancy. H νέα υποδομή προστατεύεται με χρήση σύγχρονων εργαλείων security που παρέχονται πάνω από το Microsoft Azure και παρακολουθείται εύκολα μέσω των διαχειριστικών εργαλείων του Azure, όπως Monitor και Αnalytics.

Με την ολοκλήρωση του έργου που προβλέπεται εντός Μαρτίου, η εταιρεία θα επιτύχει ευκολία στη διαχείριση του Data Center της, χωρίς κόστος συντήρησης, το οποίο θα απαιτούνταν σε μία on premise υποδομή, υψηλή διαθεσιμότητα, αλλά και δυνατότητες απρόσκοπτης επεκτασιμότητας οποτεδήποτε κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια της αναμενόμενης ανάπτυξης των υποδομών της. Η εν λόγω υλοποίηση αποτελεί μια state of the art προσέγγιση ενός σύγχρονου Data Center με OPEX κοστολόγηση και πολύ χαμηλό κόστος διαχείρισης.

Τεύχος 223

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design