ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Δεκεμβρίου 2022 06:52

Η IDEAL Technology δωρίζει στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε η IDEAL Technology στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου. Η εταιρεία αποφάσισε να δωρίσει τεχνολογικό εξοπλισμό στον οργανισμό Το Χαμόγελο του παιδιού, ενώ θα παρέχει το Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 10 οικογένειες.

Με ανακοίνωσή της, η IDEAL Technology ανέφερε σχετικά: «Φέτος τα Χριστούγεννα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών! Ενισχύουμε το έργο των Παιδικών Χωριών SΟS, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό στα παιδιά που φιλοξενούν και εξασφαλίζουμε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα για 10 οικογένειες του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Οργανισμού Το Χαμόγελο του παιδιού. Από όλους εμάς στην IDEAL Technology, καλές γιορτές με υγεία, όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα».

Τεύχος 199

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design