ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Δεκεμβρίου 2022 06:59

Η HPE επεκτείνει τις προσφορές στο GreenLake

Του Στάθη Ασπιώτη

Η HPE ανακοίνωσε νέες δυνατότητες για το GreenLake Private Cloud Enterprise, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Kubernetes και Instances βελτιστοποιημένου φόρτου εργασίας.

Η HPE παρουσίασε το GreenLake για Private Cloud Enterprise τον Ιούνιο. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη προσφορά ιδιωτικού cloud για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν τόσο παραδοσιακούς φόρτους εργασίας, όσο και εφαρμογές που είναι εγγενείς στο cloud μέσα στα κέντρα δεδομένων τους. Η υπηρεσία περιλαμβάνει virtual machines, bare metal workloads εργασίας και κοντέινερ, με όλα να λειτουργούν με το μοντέλο κατανάλωσης on-premises της GreenLake.

Μεταξύ των νέων υπηρεσιών που ανακοίνωσε η HPE είναι και η επιλογή ανάπτυξης υπηρεσιών κοντέινερ Kubernetes μέσω του Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) Anywhere. Οι πελάτες μπορούν πλέον να εκτελούν τους ίδιους χρόνους λειτουργίας κοντέινερ που χρησιμοποιούν στο δημόσιο cloud, με σταθερή εμπειρία τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό cloud.

Η πλατφόρμα HPE GreenLake για Red Hat OpenShift Container προσθέτει υποστήριξη για το Red Hat OpenShift και παρέχει στους πελάτες ανάπτυξη εφαρμογών που βασίζεται σε DevOps και σε υβριδικό cloud. Η υπηρεσία παρέχει διαχείριση κοντέινερ σε περιβάλλοντα edge, data center και hybrid cloud.

Επιπλέον, το HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise προσφέρει τώρα έξι Instances βελτιστοποιημένου φόρτου εργασίας για γενικούς σκοπούς, υπολογισμούς, μνήμη και αποθήκευση για να βελτιστοποιήσει την απόδοση σε κρίσιμους φόρτους εργασίας, πάντοτε με χρήση του μοντέλου pay-as-you-go.

Στα reports, η HPEδιαθέτει πλέον βελτιωμένα data κατανάλωσης για να προσφέρει καλύτερη χρήση και ανάλυση κόστους εφαρμογών για AWS, Azure και Google Cloud. Οι αναφορές επιδείξεων στοχεύουν στην εμφάνιση του πραγματικού κόστους της πληροφορικής στα εταιρικά τμήματα και τα insights του πίνακα ελέγχου μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να βελτιώσουν το capacity planning και το budgeting σε όλο το υβριδικό περιβάλλον τους.

Τεύχος 200

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design