ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Φεβρουαρίου 2022 07:52

Η HP xRServices «βάζει τα γυαλιά» στη βιομηχανία της εκτύπωσης

HP xRServices και Microsoft Hololens 2 συνεχίζουν να επενδύουν στη δημιουργία ενός εικονικού-πραγματικού κόσμου, στον οποίο οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν με μηχανικούς HP σε κλάσματα δευτερολέπτου μέσω μικτής πραγματικότητας, προκειμένου να τους συμβουλευτούν για οποιοδήποτε θέμα, σχετικά με τη διαδικασία της έντυπης παραγωγής τους.

Φορώντας το headset Microsoft Hololens 2 και υποστηριζόμενοι από τη λύση HP xServices, οι χρήστες θα έχουν έναν εικονικό οδηγό να τους καθοδηγεί βήμα προς βήμα που θα τον νιώθουν ότι είναι φυσικά παρών σε όλη τη διαδικασία, που σημαίνει ότι δεν χάνεται χρόνος σε κλήσεις μεγάλης διάρκειας, οι αναλύσεις είναι πιο γρήγορες και ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι ελάχιστος.

Αξιοποιώντας το HP Print OSx, οι διαχειριστές θα δουν ξεκάθαρα πώς να συνδυάζουν τα δεδομένα που δημιουργούνται από την εκτέλεση της εργασίας, με δεδομένα συναλλαγών για να οδηγήσουν στη βελτιστοποίηση και ομαλότερη παραγωγικότητα για το μέλλον.

Επί του παρόντος, στην έκδοση beta του προγράμματος της HP, το οποίο χρησιμοποιείται από επιλεγμένους πελάτες, όχι μόνο η HP xRServices που υποστηρίζεται από το Microsoft Hololens 2 επιλύει προβλήματα γρήγορα, αλλά παρέχει επίσης:

  • Λιγότερες συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο ή ταξίδια: το πλήρες σετ εργαλείων on-press παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για καθοδήγηση βήμα προς βήμα
  • Περισσότερη υποστήριξη: οι πελάτες έχουν πλέον μια δεύτερη,εικονική καθοδήγηση για να τους βοηθήσει σε τυχόν προβλήματα, θέματα ή συμβουλές για να συνεχίσουν τα πράγματα να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο
  • Ταχύτερη ενσωμάτωση: καθοδηγεί τους νέους εργαζόμενους στις διαδικασίες βήμα προς βήμα

«Η HP έχει ένα ισχυρό ιστορικό επανεφεύρεσης, ωθώντας πάντα τις ανάγκες των πελατών ως βασικό μοχλό για την τεχνολογική πρόοδο. Οι λύσεις μικτής πραγματικότητας της Microsoft προσφέρουν έναν απτό μηχανισμό που συμβάλλει στην προώθηση του μεταβαλλόμενου τοπίου της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Η HP και η Microsoft που συνεργάστηκαν για την επανεφεύρεση υπηρεσιών ήταν μια ξεκάθαρη φόρμουλα νίκης. Είμαστε βέβαιοι ότι η HP xRServices, το HoloLens2 και οι εφαρμογές Remote Assist της Microsoft θα φέρουν απλότητα και ευκολία στις λειτουργίες υποστήριξης της HP και θα αποτελέσουν καταλύτη για θετικές αλλαγές στην υποστήριξη πελατών σε ολόκληρο τον κλάδο», δήλωσε η Tracy Galloway, Corporate Vice President & COO της Microsoft.

Τεύχος 1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design