ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Απριλίου 2022 06:52

Η HP Tech Ventures παρουσιάζει πρόγραμμα ελληνικών startup

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ESA BIC Athens, η HP Tech Ventures παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα στην Ελλάδα, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος start-up.

Η ESA BIC Greece επωάζει νεοφυείς επιχειρήσεις που είτε θα εκμεταλλευτούν τη διαστημική τεχνολογία σε μη διαστημικές αγορές (spin-off) είτε θα γίνουν προμηθευτές του διαστημικού τομέα (spin-in) και θα αναπτύξουν την επιχείρησή τους και την τεχνολογία τους. Η επιλογή της ESA βασίστηκε στις καινοτομίες και τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στην ESA BIC Greece και στο ευρύτερο δίκτυό της που θα συνεργάζονται με τις περιοχές ενδιαφέροντος της HP από 3d printing, παραγωγικές διαδικασίες, επιστήμες υλικών track and trace, cybersecurity, edge compute, digital health.

Το πρόγραμμα Startup που παρουσίασε η HP σε συνεργασία με επιλεγμένες startup εταιρείες περιλαμβάνει:

  • Συνεχές Mentorship με έμπειρα στελέχη της HP Tech Ventures.
  • Πρόσβαση στο δίκτυο της HP Tech Ventures των Venture Capitalists.
  • Πρόσβαση σε ειδικούς από το παγκόσμιο δίκτυο της HP για συγκεκριμένες ανάγκες των startup εταιρειών.
  • Σύνδεση με άλλες Ευρωπαϊκές αγορές (μέσω του εκτεταμένου δικτύου της HP ολοκληρωμένων συστημάτων και εφοδιαστικής αλυσίδας).
  • Υποστήριξη τεχνολογικής υποδομής που υποστηρίζεται από χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (HPFS).
  • Απονομή βραβείου στο καλύτερο startup της χρονιάς με τη μορφή επιχορήγησης και τη δυνατότητα να κάνουν παρουσίαση στα στελέχη της ΗΡ).

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design