ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Φεβρουαρίου 2022 06:55

Η HP προσκαλεί συνεργάτες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα βιωσιμότητας

Η HP Inc. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του HP Amplify™ Impact, που είναι ένα πρόγραμμα αξιολόγησης, πόρων και εκπαίδευσης συνεργατών που παρέχει σε πάνω από 10.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να συμμετάσχουν με την HP στις προσπάθειές της να δημιουργήσει ουσιαστικό αντίκτυπο στη Δράση για το Κλίμα, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ψηφιακή Ισότητα.

Οι συμμετέχοντες συνεργάτες θα αναγνωριστούν μέσω πιστοποίησης και ενός ετήσιου προγράμματος βραβείων. Η αποστολή της πρωτοβουλίας είναι να δημιουργήσει το αίσθημα ευθύνης σε ολόκληρο τον κλάδο της πληροφορικής για τους ακόλουθους βασικούς πυλώνες:

  • Πλανήτης: Για μια κυκλική οικονομία καθαρού μηδενικού άνθρακα, πλήρως αναγεννητική, δημιουργώντας παράλληλα το πιο βιώσιμο χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας, υπηρεσιών και λύσεων του κλάδου.
  • Άνθρωποι: Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλλιεργώντας μια ποικιλόμορφη, δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρα (DE&I) μέσω πρωτοβουλιών, όπως η Task Force της HP Racial Equality and Social Justice.
  • Κοινότητα: Εξάλειψη του ψηφιακού χάσματος που εμποδίζει πάρα πολλούς να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, τις θέσεις εργασίας και την υγειονομική περίθαλψη που χρειάζονται για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν.

Η HP θα συνεργαστεί στενά με συνεργάτες σε επιλεγμένες χώρες κατά την αρχική κυκλοφορία δύο διαφορετικών πυλώνων:

  • Catalyst: Τα μέλη Catalyst που αναλαμβάνουν τη δέσμευση HP Amplify Impact, συμμετέχουν σε μια αξιολόγηση βιωσιμότητας και αναφέρουν ευκαιρίες πωλήσεων.
  • Changemaker: Η επιλογή Changemaker έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθά τους συνεργάτες που δεν έχουν ακόμη ένα σχέδιο βιωσιμότητας και δεσμεύονται να επενδύσουν στο ταξίδι αειφορίας. Η HP θα συνεργαστεί στενά και θα υποστηρίξει τα μέλη του Changemaker στην ανάπτυξη ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου βιωσιμότητας που θα τα βάλει σε μια πορεία αναγνώρισης ως επιχείρηση που επικεντρώνεται στη δημιουργία ουσιαστικών αλλαγών.

Τεύχος 10

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design