ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Απριλίου 2022 06:45

Η Honda επενδύει 64 δισ. δολαρίων στην ηλεκτροκίνηση

Η ιαπωνική Honda Motor εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της ηλεκτροκίνησης με επένδυση 64 δισ. δολαρίων σε τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και λογισμικό. Επιπλέον, η επένδυση περιλαμβάνει παραγωγή μπαταριών στερεάς κατάστασης.

Μέσα στην επόμενη δεκαετία, η Honda θέτει στόχο να κυκλοφορήσει 30 μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων. Σκοπός της εταιρείας είναι να παραγάγει περίπου 2 εκατ. ηλεκτρικά οχήματα ετησίως έως το 2030.

Η Honda αλλά και άλλες ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν επισημάνει εδώ και καιρό ότι ακόμα και όταν γίνουν ηλεκτροκίνητες, δεν θα εγκαταλείψουν την παλαιότερη, υβριδική τεχνολογία. Ωστόσο, αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα αναπτυχθούν τα τρέχοντα υβριδικά μοντέλα και θα αξιοποιηθούν ως όπλο της επιχείρησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Honda, κος Toshihiro Mibe, δήλωσε σε μια παρουσίαση: «Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι το τέλος των υβριδικών και η αντικατάσταση όλων των υβριδικών με ηλεκτρικά».

Τεύχος 50

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design