ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Φεβρουαρίου 2023 07:00

Η HDTV λύση NEDIS VTRA3460GY

Ασύρματη HDTV λύση για καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου HDTV χωρίς να χρειάζονται καλώδια. Η ασύρματη επέκταση της Nedis προσφέρει ασύρματη μετάδοση του HDMI σήματος από τις συνδεδεμένες συσκευές ήχου/εικόνας σε τηλεόραση ή προτζέκτορα, σε απόσταση έως και 30 μέτρα. Το HDMI σήμα μπορεί να μεταδοθεί ακόμη και μέσα από τοίχους και ορόφους. Το κιτ είναι πρακτικό και βολικό όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα παροχής καλωδιακής σύνδεσης, όπως για παράδειγμα αν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στον κήπο σας ή όταν δεν θέλετε να τραβήξετε επιπλέον καλώδια.

Με την ασύρματη επέκταση, το τηλεοπτικό σήμα φτάνει οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση τηλεόρασης σε αυτήν την τοποθεσία. Υιοθετεί διπλή μετάδοση HDMI+VGA, η οποία είναι συμβατή με τις νέες και τις παλιές οθόνες. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα συγχρονισμού της οθόνης σας με μια συσκευή μετάδοσης οθόνης χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον πομπό, αλλά συνδέοντας το τηλέφωνό σας στο δίκτυο Wi-Fi του δέκτη, ο οποίος υποστηρίζει Airplay/DLNA και miracast. Έτσι, προσφέρεται ισχυρή μετάδοση σήματος σε μεγάλες αποστάσεις έως 30 μέτρα (ορατή επαφή).

Τεύχος 227

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design