ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Μαΐου 2022 06:52

Η Google αλλάζει την εμφάνιση του Android Auto

Μέσα στο καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη η νέα εμφάνιση του Android Auto, την οποία παρουσίασε λεπτομερώς η Google στο φετινό συνέδριο I/O.

Η UI θα προσαρμόζεται πλέον στα διάφορα μεγέθη και προσανατολισμούς οθόνης αυτοκινήτου με προεπιλεγμένο split-screen, ώστε να μπορούν οι οδηγοί να ελέγχουν εύκολα χάρτες, media control και μηνύματα.

Το Google Assistant, οι ειδοποιήσεις και η βιβλιοθήκη των εφαρμογών θα είναι εύκολα προσβάσιμα στο dock. Ακόμα, θα δίνονται προτεινόμενες γρήγορες απαντήσεις σε συνομιλίες.

Τα αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Android Auto OS, όπως ορισμένα από τα νεότερα μοντέλα της Volvo, της Ford και της GMC, θα έχουν κι άλλα προνόμια όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Μεταξύ αυτών και ένα πρόγραμμα browser και η δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο από τις πλατφόρμες YouTube, Tubi και Epix Now στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Τεύχος 71

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design