ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Απριλίου 2022 08:59

Η GCC Hellas ανακοινώνει τις καινοτόμες λύσεις της Arista Networks

Η GCC Hellas, επίσημος διανομέας των λύσεων της Arista Networks σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοινώνει καινοτόμες λύσεις cognitive cloud networking για μεγάλα data centers και περιβάλλοντα campus.

Τα cognitive campus workspaces της Arista είναι ένα data driven μοντέλο, το οποίο συνδυάζει σε ένα ενιαίο dashboard τόσο το wired όσο και το wireless edge για την επόμενη zero-touch γενιά, που βασίζεται σε τρεις αρχές:

Universal Cloud Network: Προσφέρεται ως εναλλακτική λύση στις εύθραυστες λύσεις των παραδοσιακών κατασκευαστών. Το Arista UCN είναι ανοιχτό, βασισμένο σε υπάρχοντα πρότυπα και εστιάζει σε αρχές ελέγχου που βασίζονται σε λογισμικό. Η αρχιτεκτονική Spline™ της Arista, χρησιμοποιεί ως ραχοκοκαλιά, σειρές μοντέλων όπως τη 720XP POE, τη σειρά 750 leaf switches, καθώς και πλατφόρμες Wi-Fi και ενοποιεί τα επίπεδα του campus σε απλούστερες τοπολογίες μειώνοντας το κόστος και βελτιώνοντας την αξιοπιστία.

Cognitive Management Plane: Υπάρχει ένα τεράστιο κενό ως προς το επίπεδο διαχείρισης και μία ανάγκη για data-driven αναλύσεις. Η Arista πιστεύει ότι μπορεί να εφαρμοστεί ένα κοινό μοντέλο, εξοικονομώντας λειτουργικά κόστη. Το Cognitive Management Plane, που βασίζεται στο Arista CloudVision, είναι ένας data-driven χώρος αποθήκευσης για αυτοματοποιημένες ενέργειες σε όλες τις αναλύσεις δικτύου (network analytics). Η γνωστική διαχείριση ή (Cognitive management) χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη με σκοπό τον εντοπισμό της βασικής αιτίας των σφαλμάτων, καθώς και την παρακολούθηση της εμπειρίας του χρήστη.

Securing The Campus: Η ασφάλεια του campus απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση τόσο για το segmentation, encryption, device compliance και auditing, όσο και για την ενοποίηση υπηρεσιών με τους συνεργάτες ασφαλείας της Arista. Η Arista παρέχει αυτές τις δυνατότητες μέσω του EOS και του Cloud Vision. Tο CloudVision παρέχει γραφικές αναλύσεις με πληροφορίες ροής, όπως για παράδειγμα το ποιος μιλά σε ποιον, απλοποιώντας το visualization των workloads του campus.

Τεύχος 45

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design