ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαρτίου 2023 06:49

Η Funky Buddha επέλεξε τη Vodafone για τη μετάβασή της στο Cloud

H Funky Buddha επέλεξε ως στρατηγικό της συνεργάτη το Vodafone Business για τη μετάβασή της στο Cloud, μέσα από την υπηρεσία Vodafone Cloud Backup στο Microsoft Azure.

Συγκεκριμένα, η Funky Buddha με στόχο να διασφαλίσει την ακεραιότητα των δεδομένων της και την επιχειρησιακή της συνέχεια, μετέφερε τη βάση του ERP της στο Microsoft Azure, μέσω των υπηρεσιών του Vodafone Business. Κατά συνέπεια, έχει καταφέρει να βελτιστοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες ΙΤ και πλέον μπορεί να εστιάσει την προσοχή της στους πελάτες και τις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Διαθέτει κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφάλειας σε χρόνο και συχνότητα που ορίζει η ίδια, τα οποία είναι άμεσα ανακτήσιμα γρήγορα και εύκολα.

O κος Νικόλαος Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Funky Buddha δήλωσε: «Σε μία αγορά που διαρκώς αλλάζει και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνιστικό περιβάλλον και ένα εξίσου απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, η ψηφιακή ενοποίηση είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε. Η συνεργασία μας με τη Vodafone ήρθε να εξυπηρετήσει αυτήν την ανάγκη, μέσα από μία λύση που δοκιμάστηκε και λειτούργησε άριστα την περίοδο του Black Friday και μας στηρίζει σε επίπεδο λειτουργίας σε καθημερινή βάση. Δεν θα μπορούσαμε να τo καταφέρουμε αυτό χωρίς το ακούραστο πάθος του προσωπικού μας συμβούλου Vodafone, ο οποίος με την αρωγή του εσωτερικού μας τμήματος IT σχεδίασε και ανέπτυξε την κατάλληλη λύση για εμάς».

Από την πλευρά της, η Ελίνα Σβύρου, Εμπορική Διευθύντρια Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων του Vodafone Business σημείωσε: «Πρωταρχικός μας στόχος μέσα από το Vodafone Business, είναι να παρέχουμε λύσεις που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες τεχνολογικές υπηρεσίες μας, επιτρέπουν σε κάθε επιχείρηση να κάνει το άλμα της προς το αύριο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Funky Buddha εμπιστεύτηκε το Vodafone Business για τη μετάβασή της στην cloud τεχνολογία. Με την υπηρεσία Vodafone Cloud Backup, η οποία βασίζεται σε Microsoft Azure, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διασφαλίσουμε τη διαφοροποίησή της στον κλάδο και την επιχειρησιακή της συνέχεια, ενώ παράλληλα προσφέρουμε μια σειρά από νέες δυνατότητες αυτοματισμού, καινοτομίας και ευελιξίας, που θα εξασφαλίσει το τεχνολογικό της προβάδισμα στην αγορά».

Τεύχος 243

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design