ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Σεπτεμβρίου 2022 06:46

Η Fortinet παραμένει leader στο Gartner Magic Quadrant

Η λύση της Fortinet αναδεικνύεται ως Leader για 3η συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τo 2022 Gartner® Magic Quadrant™ στο SD-WAN report και επιτυγχάνει εκ νέου την κορυφαία αξιολόγηση ability to execute λύση που απολαμβάνουν περισσότεροι από 35.000 πελάτες παγκοσμίως (Frost Radar) και από το γεγονός ότι το Fortinet SDWAN είναι Νο1 σε 3 από 5 critical capabilities για 2 συνεχόμενες χρονιές (Gartner). Το feedback ικανοποίησης των πελατών του Foritnet SDWAN παίρνει επίσης τη μέγιστη βαθμολογία 4.7/5, ενώ ταυτόχρονα στην Ελλάδα οι λειτουργικές εγκαταστάσεις αγγίζουν περισσότερα από 4.000 σημεία και 50 ικανοποιημένους πελάτες σε όλους τους κλάδους δραστηριοποίησης. Η πολυετής εξειδίκευση και τεχνογνωσία του τοπικού ελληνικού γραφείου της Fortinet, καθώς και οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία υλοποιήσεων, προσφέρουν τη λύση είτε ως Capex είτε ως υπηρεσία και opex.

Το έξυπνο WAN της Fortinet συνδυάζει τις best-of-breed λύσεις, firewalling, sdwan, extenders, Switches & Wireless Access points σε μία ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης, ένα OS και ενσωματωμένη κυβερνoασφάλεια. Για τις αυξημένες ανάγκες των χρηστών που δουλεύουν από οποιοδήποτε σημείο με ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο Internet, αλλά και σε εταιρικούς πόρους, η λύση SDWAN μπορεί ολοκληρωθεί και από το FortiSASE.

Τεύχος 140

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design