ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Νοεμβρίου 2022 06:45

Η Fastlane Consulting ήρθε στην Ελλάδα

Η Fastlane Consulting, που είναι από τις πιο σημαντικές εταιρείες στον τομέα της εκπαίδευσης στον κόσμο, με παρουσία σε 91 χώρες και δραστηριοποίηση και σε υπηρεσίες experts for hire, cloud migration και cyber security ήρθε στην Ελλάδα!

Η Fastlane συνεργάζεται με περισσότερους από 50 vendors στον κόσμο, όπως η Microsoft, η Google, η Amazon, η Cisco, η Oracle, η VMWare, η Red Hat, η NetΑpp, η Palo Alto, η Checkpoint, η Fortinet, η ΙΒΜ, η Splun, κ.ά., έχοντας πάνω από 4.000 εξειδικευμένους μηχανικούς.

Στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης, strategic consulting, penetration testing, Active Directory security assessments, digital forensics, risk & compliance management, secure coding, αλλά και υπηρεσίες εκπαίδευσης ασφάλειας χρηστών και έχει μεγάλη εμπειρία και σε έργα ΙοΤ και Industrial Control Systems.

Αντίστοιχα έργα έχει υλοποιήσει η Fastlane σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες στις Intel, Bell, Italtel, T-Systems, Verizon, General Electric, Volkswagen, Lufthansa, Telecom Italia, ABB, Dimension Data, Ingram Micro, KPN, Deutsche Bank και άλλες.

Τεύχος 166

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design