ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Μαΐου 2023 06:45

Η ERGO Ασφαλιστική στο 13ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 

Για μία ακόμη χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική συμμετείχε ως Αργυρός Χορηγός στο «13ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», τη μεγαλύτερη συνάντηση Φοιτητών, Αποφοίτων και Νέων Επαγγελματιών στον κόσμο των Επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 7 και 8 Απριλίου 2023. 

Η ERGO συμμετείχε στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο πλήθος υποψηφίων να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας και μέλη της ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού, να λάβουν συμβουλές για την εξέλιξη της καριέρας τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην ERGO. 

Δυναμική ήταν και η συμμετοχή στο πρόγραμμα του Πανοράματος με τις ομιλίες Meet The Executive, με θέμα «Γνωρίστε τι κάνει καθημερινά ο On Premises Technologies Team Leader και ο Cloud and DevOps Team Leader στην ERGO», με τους Σωτήρη Σούρλα και Βασίλη Κουκουλάρη.  

O κος Σωτήρης Σούρλας, On Premises Technologies Team Leader της ERGO, ανέφερε: «Μέσα από την παρουσίασή μας στο Πανόραμα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αναδείξαμε στους νέους ανθρώπους τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στον χώρο της πληροφορικής. Κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και να στηρίζουμε τους νέους που εισέρχονται στον κλάδο μας, ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρα τους. Ελπίζω να κατάφερα να μεταδώσω την αγάπη μου για την τεχνολογία, τη σημασία της διαρκούς μάθησης και εξέλιξης, καθώς και την πίστη μου στη δύναμη της ομαδικής εργασίας σε αυτούς τους νέους ανθρώπους». 

Ο κος Βασίλης Κουκουλάρης, Cloud και DevOps Team Leader της ERGO, σημείωσε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε μια τέτοια διοργάνωση γιατί μας έφερε σε επαφή με νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον τομέα της Πληροφορικής, και μας έδωσε την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε για τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν ή να αναπτύξουν για να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες στον χώρο. Το όφελος φυσικά ήταν αμοιβαίο, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία καταφέραμε να ανακαλύψουμε απορίες και προβληματισμούς τους που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τον χώρο ακόμα πιο θελκτικό για τις επόμενες γενιές». 

Τεύχος 284

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design