13 Απριλίου 2022 06:50

Η Epsilon Hospitality χορηγός στο Ετήσιο Συνέδριο της ΣΕΤΚΕ

Tο Ετήσιο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή, 10 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, στο οποίο παρευρέθηκαν επιχειρηματίες μικρών τουριστικών καταλυμάτων – μέλη της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Η Epsilon Hospitality, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, χορηγός του Συνεδρίου, τηρώντας τη δέσμευσή της να στηρίζει τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, εισηγήσεις εκ μέρους της Epsilon Hospitality πραγματοποίησαν οι κ.κ. Φώτης Ρωμούδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ομίλου Epsilon Net και Στάθης Πασχαλίδης, Epsilon Hospitality Sales Manager. Οι εκπρόσωποι της Epsilon Hospitality ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τα επενδυτικά και χρηματοδοτικά προγράμματα, τις επιδοτήσεις και τα vouchers που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και ιδιαίτερα οι ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών καταλυμάτων. Επιπλέον, ενημέρωσαν για το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της Epsilon Hospitality που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες όλων των ειδών καταλυμάτων και διευκολύνουν σημαντικά τον επιχειρηματία στην ανάπτυξη των πωλήσεών του, την ολοκληρωμένη διαχείριση των μονάδων τους και την επίτευξη υψηλότερης κερδοφορίας. Οι τοπικές ομοσπονδίες επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Epsilon Hospitality, ώστε να γίνουν στους ενδιαφερόμενους λεπτομερείς παρουσιάσεις για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις λύσεις.

Τεύχος 50

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design