ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Φεβρουαρίου 2023 06:49

Η Entersoft εξαγόρασε την CGSoft

Η Entersoft γνωστοποίησε πως εξαγόρασε το 100% των μεριδίων της εταιρείας CGSoft, που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων.

Η CGSoft είναι από τις πλέον καθιερωμένες εταιρείες λογισμικού Property & Real Estate Management στην Ελλάδα, και το πελατολόγιο της απαριθμεί μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων της χώρας. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά οι Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Eurobank, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ALPHA Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων, DoValue, Cepal Hellas, UCI Hellas, CERVED Υπηρεσίες Ακινήτων, Pepper Hellas Asset Management, BMW Austria Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Imerys και αρκετοί άλλοι. Επιπλέον, διαθέτει λύσεις ERP και CRM με ένα επιπλέον πελατολόγιο δεκάδων πελατών.

Κατά το 2022 κατέγραψε έσοδα περίπου 1,6 εκατ. ευρώ και EBITDA 0,64 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία δεν έχει τραπεζικό δανεισμό και τη στιγμή της εξαγοράς διέθετε ταμειακά διαθέσιμα άνω των 0,25 εκατ. ευρώ.

Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η καταβολή earnout bonus ανάλογα με την επίτευξη στόχων εσόδων και κερδοφορίας για τα επόμενα δύο έτη. Η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Entersoft.

Με την εξαγορά, το σύνολο των στελεχών της CGSoft θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του ομίλου της Entersoft.

Τεύχος 218

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design