ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Απριλίου 2022 09:00

Η Elastic Email αναστάτωσε τους πελάτες της

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, η υπηρεσία marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Εlastic Εmail αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε χιλιάδες πελάτες της. Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της πλατφόρμας, οι μηχανικοί εργάστηκαν ενεργά για την αποκατάσταση και ζήτησαν συγγνώμη σε όσους επηρεάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αποστείλουν την αλληλογραφία τους.

Σε επόμενη ανακοίνωση, δήλωσαν ότι το πρόβλημα που προκάλεσε τις καθυστερήσεις εντοπίστηκε και ότι οι μηχανικοί εργάζονται για τη σταθεροποίηση των υπηρεσιών. Η πλήρης επαναφορά καθυστέρησε επειδή είχε να κάνει κυρίως με τον όγκο και τη διαμόρφωση των μηνυμάτων.

Την Παρασκευή, 15 Απριλίου προχώρησε στην τελευταία της ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το σύστημα σταθεροποιήθηκε και τα καθυστερημένα email «πήραν τον δρόμο τους». Παρουσιάστηκε τοπικά μειωμένη ταχύτητα αποστολής, γι’ αυτό η πλατφόρμα παρότρυνε τους χρήστες να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης για έλεγχο συγκεκριμένου λογαριασμού.

Τεύχος 53

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design