ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Ιουλίου 2022 06:52

Η Elastic αναζητά Endpoint Engineer

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας είτε να εξελίξετε την ήδη υπάρχουσα, η Elastic είναι ο τύπος εταιρείας για να εξισορροπήσετε την εξαιρετική δουλειά με μια καλή ζωή.

Η ομάδα Endpoint της Elastic αναζητά έναν έμπειρο μηχανικό για κώδικα low-level για να εντοπίσει και να αποτρέψει περίπλοκες απειλές ασφαλείας σε Windows, macOS και Linux. Θα συνεργαστείτε με έμπειρους μηχανικούς της βιομηχανίας ασφάλειας με εκτενή τεχνογνωσία σε θέματα ασφάλειας. Προϋπηρεσία σε λογισμικό ασφαλείας αποτελεί πλεονέκτημα, αλλά δεν απαιτείται.

Ανάμεσα στις αρμοδιότητες περιλαμβάνονται οι εξής:

• Σχεδιασμός και ανάπτυξη ισχυρού system-level κώδικα που συλλέγει δεδομένα για να σταματήσει εισβολείς, δίνοντας έμφαση στη διατήρηση του ελάχιστου αντίκτυπου στην απόδοση του συστήματος.

• Εντοπισμός προβλημάτων και ελαττωμάτων στον κώδικα και σχεδιασμός λύσεων για επιδιόρθωση.

• Δημιουργία, αναθεώρηση κώδικα και δοκιμή σε μια εφαρμογή πολλαπλών νημάτων.

• Συνεργασία με άλλες ομάδες της Elastic για γρήγορη ενσωμάτωση νέων δυνατοτήτων από άκρο σε άκρο.

• Επικοινωνία και τεκμηρίωση νέων χαρακτηριστικών με μέλη της ομάδας και μηχανικούς διασφάλισης ποιότητας.

• Συμμετοχή στον ευέλικτο σχεδιασμό και την εκτίμηση του πεδίου εφαρμογής.

Απαραίτητη η προϋπηρεσία (6+ χρόνια) ως software engineer σε C/C++ και Python, εμπειρία στον εντοπισμό σφαλμάτων με lldb, gdb, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας και για να υποβάλετε το βιογραφικό σας, πατήστε εδώ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design