ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Δεκεμβρίου 2022 06:45

Η EcoStruxure της SE αποτελεί πιστοποιημένη λύση της WiredScore

Η WiredScore προσθέτει την πλατφόρμα EcoStruxure Building της Schneider Electric στη λίστα με τις πιστοποιημένες λύσεις της. Η πιστοποίηση θα επιτρέψει στη Schneider Electric να ευθυγραμμίσει την τεχνολογία της με τις παγκόσμιες οδηγίες πιστοποίησης SmartScore, που υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να αντεπεξέλθουν στα σύγχρονα πρότυπα «έξυπνων» κτιρίων.

Το EcoStruxure ήταν μια από τις πρώτες λύσεις που πιστοποιήθηκαν από το WiredScore. Αυτή η επίσημη αναγνώριση θα καταδείξει τον τρόπο με τον οποίο η υλοποίηση των προϊόντων, των τεχνολογιών και του software της Schneider Εlectric μπορεί να υποστηρίξει έξυπνα κτίρια, έτοιμα για το μέλλον.

Η πιστοποίηση θα παρέχει παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα για την καλύτερη προβολή της αξίας των επενδύσεων σε έξυπνη τεχνολογία για εμπορικά κτίρια. Οι λύσεις της Schneider, όπως ο Building Advisor και ο Resource Advisor, θα δώσουν τη δυνατότητα για νέες λειτουργίες στους χρήστες, όπως καλύτερη ποιότητα αέρα, βελτιστοποιημένη άνεση, πιο ακριβείς αναφορές ενέργειας, φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και προληπτική συντήρηση. Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μια συνέχεια στο έργο της Schneider Electric στην παροχή έξυπνων ψηφιακών λύσεων που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργούν έξυπνους, πράσινους, υγιείς χώρους.

Τεύχος 194

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design