ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Μαΐου 2022 06:51

Η Dyson ετοιμάζει το μεγαλύτερο κέντρο ρομποτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο Διεθνές Συνέδριο Ρομποτικής και Αυτοματισμού (ICRA) στη Φιλαδέλφεια, η Dyson διευκρινίζει τις φιλοδοξίες της στην προηγμένη ρομποτική και δηλώνει ότι επιταχύνει την ανάπτυξη μιας αυτόνομης συσκευής ικανής να αντεπεξέλθει στις δουλειές του σπιτιού και άλλες εργασίες.

Για τον λόγο αυτό, βρίσκεται στη μέση της διαδρομής για τη μεγαλύτερη προσπάθεια πρόσληψης μηχανικών στην ιστορία της. 2.000 άτομα έχουν ενταχθεί φέτος στην εταιρεία τεχνολογίας, εκ των οποίων το 50% είναι μηχανικοί, επιστήμονες και προγραμματιστές. Η Dyson ενισχύει τις φιλοδοξίες της στον τομέα της ρομποτικής, προσλαμβάνοντας 250 μηχανικούς ρομποτικής σε διάφορους κλάδους, όπως το computer vision, η μηχανική μάθηση, οι αισθητήρες και η μηχατρονική, και αναμένει να προσλάβει άλλους 700 στον τομέα της ρομποτικής μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο, πιο προηγμένο κέντρο ρομποτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και να έρθει η τεχνολογία στα σπίτια μας μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Οι νέες προσλήψεις θα γίνονται στο αεροδρόμιο Hullavington στο Wiltshire, κοντά στο εργαστήριο ρομποτικής Dyson στο Imperial College και στη Σιγκαπούρη, στην παγκόσμια έδρα της Dyson.

Τεύχος 75

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design