ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Φεβρουαρίου 2022 15:14

Η Divico Security στη διεθνή έκθεση Intersec 2022

Για άλλη μια φορά, η Divico Security έλαβε συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Intersec, τη διοργάνωση σε θέματα ασφάλειας και πυρασφάλειας, όπου παρουσίασε τις νέες καινοτόμες λύσεις ασφαλείας της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Φέτος, η Intersec πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, όπου η εταιρεία παρουσίασε τις νέες βαλίτσες χρηματαποστολών Scorpion & Scorpion Carbon Fibre edition, που είναι το τελευταίο μοντέλο και το πιο ελαφρύ από οποιοδήποτε κυτίο που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά για τη μεταφορά κασετινών. Παρουσίασε, επίσης, μία σειρά από άλλες καινοτόμες λύσεις συστημάτων ασφαλείας, όπως η Divoice και η Divitape που αναβαθμίζουν την ασφάλεια του οικιακού ή του επαγγελματικού χώρου.
Η συμμετοχή της Divico Security στην έκθεση είχε θετική και μεγάλη απήχηση, καθώς πολλές εταιρείες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα ασφαλείας της, αλλά και εξέφρασαν την επιθυμία για περαιτέρω συζητήσεις.
Στα πλαίσια της έκθεσης, η Divico Security συναντήθηκε με τους επίσημους αντιπροσώπους της στη Σαουδική Αραβία, και προχώρησε σε συζητήσεις για τα κοινά σχέδια συνεργασίας για την επόμενη πενταετία.

Τεύχος 6

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design