ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Μαΐου 2022 06:53

Η DISH Wireless επιλέγει τη Samsung Electronics για την παροχή δικτύου 5G O-RAN (Open Radio Access Network)

Η Samsung Electronics Co., Ltd. και η εταιρεία DISH Network Corporation (NYSE: DISH) ανακοίνωσαν ότι η Samsung Electronics επιλέχθηκε για την ανάπτυξη λύσεων 5G Open Radio Access Network σε όλο το δίκτυο SMART 5G™ της DISH Wireless. Σύμφωνα με την πολυετή συμφωνία, οι εταιρείες θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη λύσεων vRAN (virtualized RAN) και μονάδων ραδιοεπικοινωνίας, συμβατών με το δίκτυο 5G O-RAN της Samsung, σε αγορές σε όλη την Αμερική, υποστηρίζοντας τις εμπορικές υπηρεσίες 5G της DISH.

Η Samsung Networks Business θα προμηθεύσει τη DISH Wireless με λύσεις 5G και RAN, λογισμικό vRAN και μια σειρά από μονάδες ραδιοεπικοινωνίας συμβατές με το O-RAN, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Massive MIMO. Το vRAN της Samsung μπορεί να λειτουργήσει σε οποιονδήποτε διακομιστή διαθέσιμο στο εμπόριο, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει απόδοση ίση με τον παραδοσιακό εξοπλισμό που βασίζεται στο hardware. Βασισμένη σε αρχιτεκτονική cloud, η ανάπτυξη Open RAN της DISH Wireless βασίζεται σε ανοιχτές διεπαφές, επιτρέποντας τη διαλειτουργικότητα πολλών προμηθευτών και διάφορα σενάρια ανάπτυξης. Οι ραδιοεπικοινωνίες της Samsung θα υποστηρίζουν επίσης όλες τις ζώνες φάσματος Frequency Division Duplex (FDD) και Time Division Duplex (TDD) της DISH.

Η συνεργασία της DISH και της Samsung θα επεκταθεί σε πελάτες στον τομέα λιανικής ασύρματης σύνδεσης, παρέχοντάς τους συσκευές αιχμής 5G και πρόσβαση στο δίκτυο SMART 5G™ της DISH Wireless. Αυτό το διάστημα, η DISH πραγματοποιεί δοκιμές στο δίκτυο 5G χρησιμοποιώντας το Samsung Galaxy S22, ενώ σχεδιάζει να συνεχίσει να αξιοποιεί κινητά τηλέφωνα Samsung ως πλατφόρμες αναφοράς σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου.

Τεύχος 60

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design