ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Μαΐου 2022 06:50

Η Digital Realty αποδεικνύει την αναγκαιότητα των IT leaders να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες των ομάδων τους

Νέα έρευνα της Digital Realty αποκαλύπτει ότι το 65% των IT leaders σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου, δηλώνουν ότι πρέπει να ενισχύσουν την ικανότητα των ομάδων τους στην ανάλυση δεδομένων για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί αντλώντας τη μέγιστη αξία που μπορούν να τους προσφέρουν τα δεδομένα. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 78% όταν εστιάζουμε σε επιχειρήσεις της Βόρειας Αμερικής, σε σύγκριση με ποσοστό 63% σε επιχειρήσεις της Λατινικής Αμερικής, 55% σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και 48% στις επιχειρήσεις της Ασίας.

Περισσότεροι από ένας στους πέντε (21%) των IT leaders παγκοσμίως, υπογράμμισαν ότι η έλλειψη εσωτερικού ταλέντου για την ανάλυση δεδομένων καθώς και η έλλειψη ταλέντου στη δημιουργία τεχνικής ικανότητας (21%), αποτελούν τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί τους κατά την άντληση πληροφοριών από τα δεδομένα τους.

Η έρευνα δείχνει ότι το 17% των IT leaders αναμένουν ότι οι πληροφορίες που βασίζονται στα δεδομένα, θα τους βοηθήσουν να προσελκύσουν περισσότερα ταλέντα στο μέλλον, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι υποψήφιοι θα προσελκύονται από οργανισμούς που κάνουν αποτελεσματική χρήση των δεδομένων τους. Αυτό είναι πιθανό να έχει αλλεπάλληλες προεκτάσεις καθιστώντας τις επιχειρήσεις με εξειδίκευση στη διαχείριση δεδομένων πιο θελκτικές στο ανθρώπινο δυναμικό με δεξιότητες διαχείρισης δεδομένων, κάνοντάς τες ακόμα πιο ανταγωνιστικές.

Τεύχος 69

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design