ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Οκτωβρίου 2022 06:48

Η DGTAL έρχεται στην Ελλάδα

Η DGTAL ανακοινώνει τη σύσταση της ελληνικής θυγατρικής της, DGTAL Pathos, στην Αθήνα, η οποία και θα αποτελέσει τη βάση λειτουργίας της πανευρωπαϊκά. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, οι ιδρυτικές εταιρείες επένδυσαν κεφάλαια ύψους 10 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη των προϊόντων DRILLER και HUSTON, ενώ, πλέον, η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με θεσμικούς επενδυτές για πρόσθετη κεφαλαιακή ενίσχυση, ύψους 6 εκατ. Ευρώ.

Εντός του 2022, η εταιρεία προδιέγραψε προβλεπόμενα ετήσια έσοδα της τάξης των 2 εκατ. ευρώ, από πέντε έργα στους τομείς της ασφάλισης υγείας και της ασφάλισης οχημάτων σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα, τα οποία αφορούν περισσότερες από 500 χιλιάδες ζημιές ετησίως. Επιπλέον, η DGTAL βρίσκεται σε συζητήσεις για την παροχή των προϊόντων της σε περισσότερους από 10 επιπλέον πελάτες πανευρωπαϊκά, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της DGTAL Pathos, η Βάντα Γιανναρά, Managing Director, ανέφερε: «Είμαστε βαθιά περήφανοι για την απόφαση της εταιρείας μας να εγκαταστήσει την πλατφόρμα λειτουργίας της στην Ελλάδα. Αποτελεί ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης της DGTAL στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού μας, καθώς πρόκειται για μία από τις πρώτες διεθνείς Start-ups υψηλής τεχνολογίας που το επιλέγουν. Η ελληνική ομάδα πρόκειται να λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής αξίας προς τους πελάτες μας στη διεθνή ασφαλιστική αγορά. Πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε το πάθος και τις δυνατότητες να καινοτομούμε και να εξάγουμε τεχνογνωσία και σε άλλους τομείς, πέρα από τις παραδοσιακές βαριές βιομηχανίες μας. Στη χώρα μας υπάρχει ένα υγιές οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας στον κλάδο της τεχνολογίας και, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, οφείλει να στηριχθεί ακόμη πιο ουσιαστικά. Από την πλευρά μας, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερες από 500 ποιοτικές θέσεις εργασίας στη χώρα, εντός της επόμενης πενταετίας».

Τεύχος 157

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design