14 Μαρτίου 2022 06:53

Η Deloitte αναπτύσσει τις υπηρεσίες της έξυπνης πόλης στο Ελληνικό

Την υλοποίηση του έργου που αφορά στον σχεδιασμό της στρατηγικής για την ανάπτυξη υπηρεσιών έξυπνης πόλης για το Ελληνικό και τη Lamda Development, ανέλαβε η Deloitte σε συνεργασία με την AFRY και ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων υψηλής εξειδίκευσης στους κλάδους της ενέργειας, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, όπως η CIGA Energy, η CIMA Data Analytics και η ENOMIX.

Το έργο αφορά στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με υπηρεσίες που θα βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία θα ενεργοποιηθούν από την τρέχουσα φάση σχεδιασμού των υποδομών. Το Ελληνικό θα αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο προοπτική βιώσιμης, ψηφιακής και αειφόρου ανάπτυξης.

Με τη δημιουργία μιας Έξυπνης Πόλης στην περιοχή του Ελληνικού θα επωφεληθούν οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί ένα παγκόσμιο παράδειγμα έξυπνης πόλης τελευταίας τεχνολογίας που πρωτοπορεί.

Το πώς οι λύσεις έξυπνης πόλης (έξυπνες υποδομές, δίκτυα, τεχνολογίες και λογισμικό) θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για τη δημιουργία της Ellinikon Smart City, καθώς και το πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την υποστήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στους τομείς της ενέργειας και των ΤΠΕ, είναι κάτι που απασχολεί αυτή τη στιγμή τη LAMDA Development, καθώς το έργο βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού.

Τεύχος 29

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design