ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Σεπτεμβρίου 2022 06:51

Η Dataways στο περίπτερο της HPE στην Beyond

Η καρδιά της τεχνολογίας και της πληροφορικής χτυπά και φέτος τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη και την έκθεση Beyond 4.0 2022!

Η Dataways, HPE & Aruba Business Partners, θα δώσει το παρών στην έκθεση συμμετέχοντας στο περίπτερο της HPE (Pavilion 13 – Stand B6).

Εκεί, η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με όσους παρευρεθούν στο περίπτερο της HPE, για το πώς μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη για την επιχείρησή τους, αναβαθμίζοντας την ασύρματη δικτύωση, την προσβασιμότητα και την ασφάλεια της επιχείρησής τους μέσω των λύσεων SD-WAN (Silver Peak) και Wi-Fi της Aruba.

H Dataways προσκαλεί από κοντά όλες και όλους όσοι ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τις καινοτόμες λύσεις της HPE Aruba για την εταιρεία τους και το πώς μέσω αυτών μπορούν να ξεκλειδώσουν την πραγματική επιχειρηματική αξία του ψηφιακού τους μετασχηματισμού.

Για να ορίσετε μια συνάντηση με έναν εκπρόσωπο της Dataways και το πώς να λάβετε προσωπικές προσκλήσεις για την έκθεση, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing της εταιρείας, είτε τηλεφωνικά: 2310 953 953, είτε μέσω e-mail.

Τεύχος 138

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design