26 Μαΐου 2022 09:00

Η Dataways αναζητά τα επόμενα μέλη της ομάδας της στο TechSaloniki 2022

Με σταθερή πορεία συνεχόμενης ανάπτυξης για ακόμη μια χρονιά, η Dataways συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες ICT στον Ελληνικό χώρο, χάρη φυσικά στους ανθρώπους της, οι οποίοι αποτελούν και το κέντρο δημιουργίας αξίας για την εταιρεία.

Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό για τη στελέχωση μιας ομάδας με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία είναι μια συνεχής διεργασία. Και για αυτό τον λόγο, η Dataways αποτελεί έναν προορισμό για ανθρώπους από διαφορετικά backgrounds και lifestyles, με αγάπη και ταλέντο για τις τεχνολογίες ICT.

H Dataways είναι εταιρεία πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ICT) με έδρα τη Θεσσαλονίκη που μετράει φέτος 22 χρόνια ζωής και έχει σαν κύριες αγορές δραστηριοποίησης τόσο την Ελληνική όσο και το εξωτερικό σε ένα σύνολο 10 χωρών. Η εταιρεία προσφέρει σύγχρονες & βραβευμένες λύσεις τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών σε τέσσερις κύριους τομείς: Cloud / ISP, ICT Security, Integration, Collaboration (iNODE).

Από την ίδρυση της εταιρείας οι αξίες του σεβασμού, της διαφάνειας, της συνεργασίας και του άμεσου feedback, διαμόρφωσαν την κουλτούρα της και αποτελούν άξονες καλωσορίσματος κάθε νέου μέλους στην ομάδα της. Το κάθε μέλος της ομάδας φέρνει στο τραπέζι ένα μοναδικό σετ προσωπικών χαρακτηριστικών και επαγγελματικής εξειδίκευσης. Ο πλουραλισμός των απόψεων είναι κάτι που όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτος και σεβαστός από την εταιρεία, αλλά ενθαρρύνεται σε καθημερινή βάση.

Η εταιρεία επιδιώκει κάθε μέλος της ομάδας της να νιώθει όμορφα που ανήκει σε αυτή. Στόχος είναι ο καθημερινός ερχομός στα γραφεία της να είναι μια διαδικασία ευχάριστη και ο κάθε ένας εργαζόμενος να αισθάνεται ότι έρχεται σε ένα παραγωγικά οικείο – οικογενειακό χώρο. Για αυτό τον λόγο και τα γραφεία της εταιρείας σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με την εργασιακή φιλοσοφία της. Η συνολική αίσθηση που αποκομίζει κάποιος εργαζόμενος είναι μια αίσθηση αμεσότητας. Αμεσότητα στην ενσωμάτωσή του στην ομάδα της Dataways εάν είναι νέος στην εταιρεία. Αμεσότητα στην επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα και τη διεύθυνση, έτσι ώστε η άποψή του να ακούγεται και να προσμετράτε στις αποφάσεις. Αμεσότητα στις καθημερινές του επαφές με τους πελάτες της εταιρείας, έτσι ώστε να υπάρχει προσωποποιημένη προσέγγιση σε κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Επεκτείνοντας συνεχώς το portfolio λύσεων στα δυναμικά κομμάτια του Cloud και του ICT Security, όπου η εταιρεία έχει ήδη να επιδείξει πολύ σημαντική τεχνογνωσία, και σε συνδυασμό με τα ολοένα αυξανόμενα projects προς υλοποίηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, η ομάδα της Dataways μεγαλώνει με δύο νέους μηχανικούς.

Η Dataways, αποτελώντας ιδρυτικό μέλος, συμμετέχει στο TechSaloniki 2022, αναζητώντας κυρίως μηχανικούς Cloud και ICT Security. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα και να στείλουν τα βιογραφικά τους, πατώντας εδώ.

Φυσικά, η εταιρεία είναι έτοιμη να γνωρίσει και να συνομιλήσει με όλες και όλους, όσοι προσέλθουν στο TechSaloniki 2022, στις 28 & 29 Μαΐου, στην αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Εάν και οι συνεντεύξεις για εργασία είναι συνήθως μια διαδικασία που προκαλεί άγχος στους περισσότερους, το TechSaloniki είναι ένας χώρος όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Τεύχος 73

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design