14 Ιουλίου 2022 06:48

Η CyberStream εμπλουτίζει τις λύσεις των Enterprise Databases

Η CyberStream ξεκινάει τη συνεργασία της με τη MariaDB, την εταιρεία που υποστηρίζει το ομώνυμο σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων ανοιχτού λογισμικού. Προχωρώντας στη νέα αυτή, στρατηγική συνεργασία, η CyberStream προσφέρει στην ελληνική αγορά τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την αποδοτική και εύρυθμη λειτουργία του MariaDB RDBMS, τόσο της έκδοσης Community, όσο και της Enterprise, προάγοντας παράλληλα τη νέα τεχνολογική τάση αξιοποίησης σύγχρονων Cloud Databases σε περιβάλλοντα υπολογιστικού νέφους.

Η πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων MariaDB περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδόσεις:

• Enterprise Server, για εγκατάσταση και λειτουργία στις υποδομές του πελάτη.

• Xpand, για λειτουργία σε κατανεμημένο περιβάλλον (Distributed SQL).

• ColumnStore, που επεκτείνει την έκδοση Enterprise, ώστε να υποστηρίζονται αποδοτικά εφαρμογές Big Data Analytics.

• SkySQL, για λειτουργία σε περιβάλλον Cloud.

Η MariaDB συμπληρώνει στρατηγικά τις λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η CyberStream στην περιοχή των Enterprise Databases και προσθέτει ένα κρίσιμο εργαλείο υψηλής εξειδίκευσης στη διάθεση των πελατών της που προσανατολίζονται στην αξιοποίηση μη εμπορικών – αλλά εξίσου αξιόπιστων – συστημάτων διαχείρισης βάσεων δεδομένων.

Τεύχος 109

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design