ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Δεκεμβρίου 2022 06:44

Η Cubitech προστατεύει ηλιακό πάρκο στο Καζακστάν

Κατασκευασμένο σε τοπίο που οι αντίξοες καιρικές συνθήκες είναι κάτι σύνηθες, το ηλιακό ενεργειακό πάρκο των 100MW στα νότια του Καζακστάν, παρέχει πράσινη ενέργεια στην περιοχή και συμβάλλει στη μείωση περισσότερων από 25.000 τόνων ρίπων CO2 ετησίως.

Η Cubitech Systems μελέτησε και υλοποίησε λύση ασφαλείας για το έργο αυτό. Κατά την υλοποίηση του έργου πραγματοποίησε περίφραξη 9 χλμ. και η λύση ασφαλείας που εγκατέστησε έπρεπε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες επιτήρησης. Το εξειδικευμένο σύστημα ασφαλείας που εγκαταστάθηκε, το Dual Zone Perimeter, συνδυάζει ανίχνευση μέσω οπτικών ινών, στρατηγικά τοποθετημένες κάμερες και τεχνικές AI, παρέχοντας 100% κάλυψη.

Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, η ομάδα της Cubitech καταφέρνει να μειώσει το κόστος εγκατάστασης, να πετύχει ταχύτερη ανάπτυξη στο πεδίο και ταυτόχρονα να παρέχει το υψηλότερο ποσοστό επιτυχημένων ανιχνεύσεων με απειροελάχιστους έως καθόλου ψευδείς συναγερμούς.

Τεύχος 186

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design