ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Δεκεμβρίου 2022 06:46

Η Coffee Lab διάλεξε SoftOne και Revival Consulting Services

Τη λύση της SoftOne και την υλοποίησης αυτής από την Revival Consulting Services S.A., εμπιστεύτηκε η Coffee Lab. Η πασίγνωστη εταιρεία, με 170 και πλέον καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, διάλεξε τη λύση ERP για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας.

Όπως ανακοίνωσε η SoftOne, χάριν στις εξειδικευμένες ενότητες και σε πλήρη διασύνδεση με τη νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα B2Β/eCommerce της SoftOne, το σύστημα δύναται να υποστηρίξει πλήρως τη λειτουργία του κυκλώματος franchise της Coffee Lab – από τη λήψη παραγγελιών, τη διαχείριση συμβολαίων ενοικίων και αιτημάτων για το άνοιγμα νέων καταστημάτων έως την παρακολούθηση των παγίων της εταιρείας που χορηγούνται υπό τη μορφή χρησιδανείων στο δίκτυο franchise. Την ίδια στιγμή, παρέχεται η δυνατότητα αυτοματοποίησης της διαδικασίας του credit control με προκαθορισμένους κανόνες πιστωτικού ελέγχου, αλλά και η αποστολή ενημερωτικών e-mail, τόσο στα εμπλεκόμενα καταστήματα όσο και τα αρμόδια τμήματα της εταιρείας.

Αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες της υπηρεσίας τραπεζικής διασύνδεσης Soft1 FinTech, η εταιρεία πλέον συνδέεται με τα συστήματα e-banking όλων των συστημικών τραπεζών, πραγματοποιώντας online εισπράξεις, πληρωμές, μεταφορές χρημάτων, έλεγχο υπολοίπου και κινήσεων λογαριασμών απευθείας μέσα από το Soft1. Η λύση ενσωματώνει επίσης την cloud υπηρεσία EINVOICING, η οποία επιτρέπει στην Coffee Lab να εκδίδει πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια, διαβιβάζοντάς τα αυτόματα στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ για την εναρμόνισή της με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Τεύχος 190

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design