ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Ιανουαρίου 2023 06:49

Η Check Point Software εγκαινιάζει το Check Point Cyber Center

Η Check Point Software Technologies, πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, παρουσίασε σήμερα το Check Point Cyber Center, έναν εκπαιδευτικό κόμβο που εξερευνά την ιστορία και το μέλλον της κυβερνοασφάλειας.

Το Cyber Center, που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Check Point στο Τελ Αβίβ, περιλαμβάνει βίντεο και εκθέματα σχετικά με τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας, ενώ παράλληλα εξηγεί πώς και γιατί συμβαίνουν οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

«Απευθυνόμαστε σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας, προσκαλώντας τα να μάθουν περισσότερα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και να κάνουν τον κόσμο ασφαλέστερο», δήλωσε ο Gil Shwed, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Check Point Software Technologies. «Αυτό είναι το ταξίδι μας εδώ και 30 χρόνια, ένα κάλεσμα που γίνεται όλο και πιο κρίσιμο χρόνο με το χρόνο. Διασφαλίζοντας ότι παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, θέλουμε επίσης να επενδύσουμε στην επόμενη γενιά επιχειρηματιών και να καταστήσουμε τη γνώση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προσιτή σε όλους», συμπληρώνει.

Στα εγκαίνια  παρευρέθηκαν εκλεγμένοι αξιωματούχοι, οι οποίοι επαίνεσαν το κέντρο ασφαλείας ως μια αποτελεσματική πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα άτομα στην πρόληψη των κυνερνοαπειλών.

Εκτός από την παροχή πρακτικών συμβουλών για την πρόληψη επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, το Cyber Center καλύπτει επίσης την ιστορία της κυβερνοασφάλειας από την έναρξή της. Τα εκθέματα και τα βίντεο διερευνούν την εξέλιξη των απειλών στον κυβερνοχώρο και τις καινοτομίες στην τεχνολογία που συνέβαλαν στην καταπολέμησή τους. Το κέντρο προβάλλει επίσης τη συμβολή των ιδρυτών της Check Point, Gil Shwed και Marius Nacht, οι οποίοι αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Το όραμα και η ηγεσία τους έχουν συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του κλάδου και έχουν καταστήσει την Check Point παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λύσεων κυβερνοασφάλειας.

Περισσότερες Πληροφορίες στο: https://cybercenter.checkpoint.com/en/

Τεύχος 215

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design