ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Ιουνίου 2022 06:44

Η Check Point είναι έτοιμη για το Cyber Leaders Summit Greece

Με το ξέσπασμα της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε, ζούμε, επικοινωνούμε και δραστηριοποιούμαστε έχει επηρεαστεί μόνιμα. Ωστόσο, η εποχή της πανδημίας μας αφήνει την απομακρυσμένη εργασία, τον ταχύτερο ρυθμό του ψηφιακού μετασχηματισμού και ολοένα και πιο εξελιγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, είναι απαραίτητη η καλύτερη δυνατή ασφάλεια, η υιοθέτηση μιας ενοποιημένης προσέγγισης που προτάσσει την πρόληψη. Γι’ αυτό, η Check Point έχει οργανώσει το Cyber Leaders Summit Greece στις 23 Ιουνίου στο Gazarte, όπου θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις πιο δύσκολες προκλήσεις στον κυβερνοχώρο προκειμένου να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ασφαλή, να εξερευνήσετε τις πιο πρόσφατες και καλύτερες πρακτικές, αλλά και να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, στο Cyber Leaders Summit Greece, οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να:

• Μάθουν από τους ειδικούς πώς να επιλύουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις ασφαλείας.

• Γνωρίσουν συνεργάτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εφαρμογής των καλύτερων λύσεων ασφάλειας.

• Εξερευνήσουν σε βάθος τις προόδους στο cloud, το zero trust.

• Ενημερωθούν σχετικά με την ασφάλεια e-mail.

• Ακούσουν από τους πελάτες πώς έλυσαν τις προκλήσεις ασφαλείας τους.

Η χωρητικότητα είναι περιορισμένη, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους κάνοντας εγγραφή, εδώ.

Τεύχος 90

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design