ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Απριλίου 2022 08:56

Η Channel IT υποστηρίζει το έργο του Ronald McDonald House of Charities

Η Channel IT, διανομέας προστιθέμενης αξίας προϊόντων και λύσεων για πληροφοριακά συστήματα, στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει το έργο του Ronald McDonald House of Charities (RMHS), για έναν κόσμο όπου όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, με τις οικογένειές τους να υποστηρίζονται και να συμμετέχουν ενεργά στη φροντίδα των παιδιών τους.

Το Ronald McDonald House of Charities είναι μια ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία βασίζεται στην υποστήριξη και τη γενναιοδωρία των εθελοντών και δωρητών της, για να διατηρεί τις οικογένειες κοντά στα άρρωστα παιδιά τους. Χάρη στους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν τις δράσεις του RMHC, αλλά και τους εράνους που διεξάγει η ίδια η οργάνωση, βοηθούνται οικογένειες των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και αναγκάζονται να παραμείνουν μακριά από το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, η Channel IT Κύπρου και η Channel IT Ελλάδας, στηρίζουν χορηγικά από κοινού τις θεατρικές παραστάσεις του έργου του Μιχάλη Πιτσιλλίδη «Τα προξένια της Φοκλούς», σε διασκευή και σκηνοθεσία της Πίτσας Αντωνιάδου, που διοργανώνει η RMHC Κύπρου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την οικονομική υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Οι δύο θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, αντίστοιχα και ώρα 20:00, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στη Λευκωσία, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, κου Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται σε 15 ευρώ. Για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο (+357) 70 003 600.

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design