ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Οκτωβρίου 2022 06:51

Η Channel IT συμμετέχει στην GITEX Global 2022

Η Channel IT, διανομέας προστιθέμενης αξίας προϊόντων και λύσεων για πληροφοριακά συστήματα, δίνει το «παρών» σε ακόμα μια μεγάλη διεθνή έκθεση τεχνολογίας, στην GITEX Global 2022, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10-14 Οκτωβρίου, στο Ντουμπάι.

Η GITEX (Gulf Information Technology Exhibition), αποτελεί κορυφαία διοργάνωση για την επιχειρηματική τεχνολογία και τον παγκόσμιο ψηφιακό μετασχηματισμό, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο πλαίσιο της GITEX, αναδεικνύονται τεχνολογίες που συνδράμουν στην ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων, καθώς και τεχνολογικά επιτεύγματα που διαμορφώνουν τις οικονομίες της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας.

Έχοντας διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, η GITEX, μετονομάζεται από φέτος σε GITEX Global, αντανακλώντας έτσι τη διεθνή της εμβέλεια. Η φετινή εκδήλωση πρόκειται να φιλοξενήσει μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, startups, ομιλητές και συμμετέχοντες από περισσότερες από 170 χώρες.

Στο πλαίσιο της GITEX Global 2022, η Channel IT, συμμετέχοντας στην εθνική αποστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα παρουσιάσει το DMARC Right, μια νέα και ολοκληρωμένη λύση SaaS για την ενίσχυση της ασφάλειας των εταιρικών επικοινωνιών μέσω email, ενώ παράλληλα, ως Master Distributor για τη σειρά προϊόντων Total Fraud Protection της Appgate στις περιοχές EMEA και SAARC, θα αναδείξει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο με λύσεις για τον έγκαιρο εντοπισμό και την αντιμετώπιση εξελιγμένων κυβερνοεπιθέσεων.

Το εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας στην GITEX Global 2022 είναι το SR-A40, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές στις λύσεις DMARC Right και Appgate Total Fraud Protection, αλλά και για το πώς μπορούν να ενταχθούν και να επωφεληθούν συμμετέχοντας στο πρόγραμμα συνεργατών της Channel IT.

Τεύχος 146

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design