ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 Μαρτίου 2022 08:57

Η CENTO FASHION διασυνδέεται σε ERP

Η Revival Consulting Services S.A. ανέλαβε ένα ακόμα έργο, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της ελληνικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αφορά στη διασύνδεση των εταιρειών, CENTO FASHION και Goldair Cargo, με την πλατφόρμα λογισμικού Atlantis ERP. Η εταιρεία CENTO FASHION είναι μια ελληνική εταιρεία μόδας που δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας ένδυσης, παρέχοντας τα προϊόντα της μέσω του διαδικτύου (E-Shop). Με το Atlantis ERP, η CENTO FASHION αυξάνει την ασφάλεια, την ταχύτητα παράδοσης των εμπορευμάτων και κατ’ επέκταση την ανταγωνιστικότητά της.

Στο πλαίσιο του έργου, περιλαμβάνονται η αυτόματη αποστολή παραγγελιών από το ERP σε Goldair Cargo, η αυτόματη ενημέρωση από Goldair Cargo των δρομολογήσεων και εκτέλεσης των παραγγελιών στο Atlantis ERP, καθώς και η μαζική τιμολόγηση εκτελεσμένων και δρομολογημένων παραγγελιών από το Logistics.

Τεύχος 21

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design