ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Μαΐου 2023 06:48

Η CBS στο συνέδριο “HPE Technology and Solutions Summit 2023”

Η Cosmos Business Systems ανακοίνωσε πως παρακολουθεί ενεργά και συμμετέχει στις διεργασίες που πραγματοποιούνται στο συνέδριο της Hewlett Packard Enterprise, “HPE Technology and Solutions Summit 2023” (HPE TSS),που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη 22 με 25 Μαϊου.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, η HPE παρουσιάζει τις νέες τάσεις και τις καινοτόμες υπηρεσίες σχετικά με τις λύσεις edge-to-cloud as a service solutions, storage, compute & networking. Στελέχη της Τεχνικής Διεύθυνσης της Cosmos θα πιστοποιηθούν στις νέες τεχνολογίες storage, compute & networking, με σκοπό την εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση σύγχρονων λύσεων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Cosmos Business Systems θέτει ως στόχο την υλοποίηση των νέων αυτών τεχνολογικών καινοτομιών, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τεύχος 291

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design