ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Σεπτεμβρίου 2022 06:43

Η Bitdefender συνεργάζεται με τη Scuderia Ferrari

Η Bitdefender συνεχίζει να αναπτύσσει συνεργασίες με τεχνολογικούς ηγέτες που μοιράζονται τη δέσμευσή της για αριστεία και καινοτομία. Ανακοινώνει, λοιπόν, μια νέα πολυετή συνεργασία με τη Scuderia Ferrari.

Ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο με το Grand Prix της Σιγκαπούρης 2022, η Bitdefender θα εμφανίζει το εταιρικό της λογότυπο στα κράνη των οδηγών της Ferrari, καθώς και στα μονοθέσια F1-75 που οδηγούν οι Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Επιπλέον, η Ferrari θα εξερευνήσει και θα αξιολογήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας της Bitdefender για να τα ενσωματώσει στις δραστηριότητές της.

Η συνεργασία είναι μια φυσική ευθυγράμμιση μεταξύ των δύο εταιρειών, αναδεικνύοντας τη δύναμη των δεδομένων, των ανθρώπων και των μηχανών που συνεργάζονται για να υπερέχουν.

Αυτή η συμφωνία ορόσημο θα προσφέρει μοναδική προβολή για την εταιρική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και θα αναδείξει το συνεχές έργο των αναλυτών ασφαλείας και των μηχανικών της Bitdefender.

Τεύχος 141

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design