ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Μαρτίου 2022 08:58

Η Bitdefender κέρδισε τρία βραβεία «καλύτερου προϊόντος κυβερνοασφάλειας»

Η Bitdefender διακρίθηκε για την καλύτερη προστασία για Windows (εταιρικά προϊόντα), την καλύτερη προστασία για Windows (οικιακά προϊόντα) και την καλύτερη ασφάλεια σε Android από το AV-TEST, ένα διάσημο ανεξάρτητο ίδρυμα δοκιμών ασφάλειας πληροφορικής. Οι λύσεις Bitdefender δοκιμάστηκαν χρησιμοποιώντας σενάρια πραγματικής χρήσης κατά τη διάρκεια ενός έτους και διακρίθηκαν όλες σταθερά στα κριτήρια αξιολόγησης της προστασίας από απειλές, της απόδοσης του προϊόντος και της χρηστικότητάς τους.

Όπως δήλωσε ο Maik Morgenstern, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AV-TEST: «Αυτή η βράβευση σηματοδοτεί τη 18η χρονιά που δοκιμάζουμε το Bitdefender και κάθε χρόνο η εταιρεία αποδεικνύει την αριστεία της στην πρόληψη, τον εντοπισμό και την απόκριση στις πιο πρόσφατες απειλές».

Ιδιαίτερα για την επιχείρηση, το Bitdefender GravityZone Ultra, η ενοποιημένη πλατφόρμα ασφαλείας της εταιρείας για την προστασία των endpoints (EPP), την ανίχνευση και απόκριση των endpoints (EDR) και το προηγμένο risk analytics, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Προστασίας για εταιρικούς χρήστες Windows.

Το GravityZone απέδειξε την ικανότητά του να ενισχύει την ορατότητα και τη συσχέτιση της ανίχνευσης απειλών συνδυάζοντας την ευαισθησία και το πλούσιο πλαίσιο ασφάλειας του EDR με την ανάλυση σε όλη την υποδομή των endpoints.

Τεύχος 26

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design