ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Φεβρουαρίου 2023 06:54

Η Bitdefender εξακολουθεί να υποστηρίζει Windows 7 και 8.1

Όπως έχει ανακοινώσει η Microsoft, τα Windows 7 και Windows 8.1 έχουν φτάσει στο «τέλος της ζωής τους» και πλέον δεν θα δύναται να υποδεχτούν ενημερώσεις ασφαλείας. Παρόλα αυτά όμως, η Bitdefender ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη για τη λύση ασφαλείας της που εκτελείται σε Windows 7 και Windows 8.1 μέχρι το 2024.

Συγκεκριμένα, η Bitdefender αποφάσισε να βοηθήσει όσους χρήστες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα Windows 7 και τα Windows 8.1, επεκτείνοντας την υποστήριξη για τα προϊόντα ασφαλείας της για έναν ακόμη ολόκληρο χρόνο. Η εταιρεία ξεκαθάρισε πως οι χρήστες θα συνεχίσουν να προστατεύουν τους υπολογιστές τους από κακόβουλο λογισμικό μέσω του antivirus «Bitdefender» ανεξαιρέτως της έκδοσης Windows που χρησιμοποιούν, αλλά ταυτόχρονα τους συμβούλευσε να προχωρήσουν στην τελευταία δυνατή αναβάθμιση.

Ακόμα, τόνισε πως ενώ η υποστήριξη antimalware του Bitdefender μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από απειλές στον κυβερνοχώρο, δεν υποκαθιστά τις ενημερώσεις ασφαλείας που παρέχονται από τη Microsoft. Το λογισμικό προστασίας από κακόβουλο λογισμικό μπορεί να είναι σε θέση να αποτρέψει την εκμετάλλευση των τρωτών σημείων, αλλά δεν μπορεί να διορθώσει το υποκείμενο πρόβλημα.

Τεύχος 227

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design