ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Μαΐου 2022 06:50

Η BEWISE επενδύει στα BizzApps

H BEWISE από την αρχή της επενδύει στο Microsoft Dynamics 365 Marketing app, ώστε να υλοποιεί έργα marketing automation υψηλών απαιτήσεων σε μεγάλους οργανισμούς. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα Business Applications του οικοσυστήματος της Microsoft, τα οποία είναι 100% integrated, προσφέρει συνολικό digital transformation, που επεκτείνεται σε θέματα διαχείρισης πελατών, omnichannel marketing, data analysis και collaboration.

Πρόσφατα, υλοποίησε για Όμιλο αλυσίδας ξενοδοχείων ένα εξειδικευμένο σύστημα marketing, βασισμένο στο Dynamics 365 Marketing app, προχωρώντας σε ένα μεγάλο και στρατηγικό Project μετασχηματισμού των υπηρεσιών που θα παρέχονται. Το σύστημα καλύπτει τις παρακάτω λειτουργικές ανάγκες:

• Δημιουργία βάσης πελατών με βασικά στοιχεία επικοινωνίας, δημογραφικά στοιχεία, σχέσεις μεταξύ τους.

• Σχεδιασμό και εκτέλεση marketing campaigns και ανάλυση των αποτελεσμάτων τους.

• Δημιουργία customer journeys για την προσέλκυση νέων πελατών / μελών.

• Σύνδεση με το PMS σύστημα της εταιρείας, για την καταγραφή των κρατήσεων και των υπολοίπων αγορών των πελατών και την ανάλυση της αγοραστικής τους συμπεριφοράς.

• Segmentation πελατών και σχεδιασμό εξατομικευμένων marketing ενεργειών.

Τεύχος 78

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design