ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Φεβρουαρίου 2022 06:48

Η AVIN επενδύει στους DC Φορτιστές

Η AVIN, με επικεφαλής τον Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εγκατάσταση DC φορτιστών για ταχεία φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων επενδύοντας στρατηγικά στην ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Μέχρι σήμερα, έχουν εγκατασταθεί 50 φορτιστές πανελλαδικά, έχοντας καλύψει και τους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους με ταχυφορτιστές σε όλα τα ΣΕΑ της AVIN.

Η NRG παρουσίασε στα τέλη του 2021 την υπηρεσία incharge, μέσω της οποίας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης, αξιοποιώντας το δίκτυο των πρατηρίων, Shell και AVIN, όσο και μέσω συνεργασιών με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, όπως εταιρείες retail, hospitality και HoReCa.

Τα μελλοντικά σχέδια της AVIN είναι η ανάπτυξη του δικτύου των πρατηρίων της σε πανελλαδικό επίπεδο, συνεχίζοντας το πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους και σε κομβικά σημεία, για τη βέλτιστη γεωγραφική κάλυψη στο δίκτυο των πρατηρίων της.

Τεύχος 20

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design