ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Ιουλίου 2022 06:47

Η AstroBank επιλέγει το RISE with SAP

Η AstroBank επιταχύνει τη μετάβασή της σε μια «έξυπνη» επιχείρηση επιλέγοντας πρόσφατα το RISE with SAP, μια ευέλικτη πλατφόρμα που αυτοματοποιεί τις καθημερινές διαδικασίες, καθώς μετακινείται σε περιβάλλον cloud με μια ολόκληρη σειρά καινοτομιών και λύσεων. Το πρωτοποριακό σύστημα RISE with SAP συμβάλλει στην επιτάχυνση της καινοτομίας και της επιχειρηματικής ευελιξίας παρέχοντας σημαντικά οφέλη σε επίπεδο λειτουργίας και όχι μόνο. Το έργο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023.

Ο CFO της AstroBank, Ανδρέας Αρτεμίου, δήλωσε: «Το RISE with SAP είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που παρέχει στις επιχειρήσεις όλα τα εργαλεία που χρειάζονται στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η εφαρμογή της πλατφόρμας αναμένουμε να συμβάλει τόσο στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, όσο και στη μείωση του λειτουργικού κόστους».

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι απαραίτητος για κάθε είδους επιχειρήσεις και οργανισμούς, στις μέρες μας. Το RISE with SAP προσφέρει μια, καινοτόμα, φιλική προς τον χρήστη και λιγότερο δαπανηρή επιλογή, για άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η AstroBank, μια από τις πιο δυναμικές τράπεζες της Κύπρου, επέλεξε την πλατφόρμα μας για τον μετασχηματισμό της και θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design