ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Απριλίου 2022 08:59

Η Alpha Bank εισάγει Impact Investments στην ελληνική αγορά

Για κάθε 1.000 ευρώ ονομαστικής αξίας συμμετοχής σε επενδυτικά προϊόντα που διαθέτει η Alpha Bank σε Πελάτες του Private Banking, φυτεύεται ένα δέντρο από την περιβαλλοντική εταιρεία Reforest’Action.

Με αφετηρία το 2021, οι Πελάτες του Private Banking της Alpha Bank, μέσω της συμμετοχής τους στα συγκεκριμένα επενδυτικά προϊόντα και τη συγκέντρωση 10,9 εκατ. ευρώ και 6,4 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος χρηματοδοτώντας μέσω της Reforest΄Action την φύτευση 17.379 δένδρων.

Η δενδροφύτευση θα συνεισφέρει στη δέσμευση 2.606 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, παρέχοντας καταφύγιο σε πάνω από 52.000 άγρια ζώα, παράγοντας περισσότερους από 69.500 μήνες οξυγόνου και δημιουργώντας περίπου 17.380 νέες ώρες εργασίας.

Συγκεκριμένα, για την υλοποίηση της δράσης που έχει αναλάβει η Alpha Bank, η Reforest’Action σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών της Θεσσαλονίκης εντόπισε το δάσος του Αρωνά του Δήμου Κατερίνης, όπου και θα πραγματοποιηθεί η δενδροφύτευση.

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design